Şehit Mete Yahşi Mehmetçik Ortaokulu

Belgegeçer : 0 362 440 60 27
WEB https://sehitmeteyahsimehmetcikoo.meb.k12.tr
Adres : Anadolu Mahallesi Kuyu Sokak No109 İlkadım /SAMSUN
VİZYON : Eğitim ve Öğretim kalitesi dolayısıyla tercih edilen,takım çalışmasını teşvik eden,katılımcı ve paylaşımcı bir yönetim anlayışına sahip,ilimiz ve bölgemiz başta olmak üzere ülkemiz sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapan,toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş,sürekli gelişen,kendisini yenileyen bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : İnsani değerleri kazanmış ve onları koruyup geliştiren,objektif bakış açısına sahip,Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş,bir üst eğitim kurumu için hazır olan bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 08.40 - 14.50
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Araştırma Hastanesine giderken Barış Bulvarı Yolunda Otogar yol ayrımına yakın noktada bulunmaktadır.
Ulaşım : 3.Hat Dolmuşları ve kalkanca mh. minibüsleri okulumuzun yakınından geçmektedir.26 Numaralı otobüsler okulun üs kısmından (Şht. Korhan Ekiz Bulvarı) geçmektedir.
Yerleşim Yeri : ANADOLU MAHALLESİ KUYU SOKAK NO:109 İLKADIM
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlkadım Anadolu Mahallesi ,Cumhuriyet Meydanına 2 km mesafededir.Bulvar kilise kavşağından yukarıya doğru çıkan Barış Bulvarı ile Korhan Ekiz Bulvarı kesişim noktasındadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Atletizm,Futbol , Basketbol , Voleybol
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak 4006 , Teknofest
Proje Çalışmaları : "Okuyorum, Anlıyorum" "Zorba Olma, Dost Ol" projeleri yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : eTwenning projeleri yürütülmektedir. Ulusal Kalite Etiketi ,Avrupa Kalite Etiketi ve e Twinning Okulu belgesine sahiptir.